Årets sista dag

Jag fick ett mejl med rubriken "Kallelse till audition". Och blev fullkomligt skräckslagen. :bigeyes: Det är tillräckligt otäckt att VARA MED i en film, men att behöva kämpa i en extremt pressad situation för att få den chansen - det gör jag bara inte!

Jag drog en lättnadens suck när jag insåg att jag inte skulle kunna vara med i filmen i alla fall, på grund av praktiken. Visst kunde jag ha tackat nej ändå, men det kändes skönt att ha en verklig anledning att skylla på. :thumbup:

Jag väntar besked från Arbetsförnedringen på måndag om hur det blir med praktiken...men jag hoppas att det löser sig, på något sätt. För jag VILL verkligen praktisera på det här stället! Får väl avstå från studierna i två månader och leva på kranvatten eller gå till soc eller något, i värsta fall. Whatever.

Nu är det i alla fall nyårsafton och jag ska försöka att bara ha en trevlig kväll med släkten och inte tänka på allt jobbigt skit. Får se om jag orkar hålla mig vaken till tolvslaget dock. Vaknade redan halv fyra imorse och hade svårt att somna om eftersom jag bara låg och tänkte på allt krångel kring praktiken. Så jag ägnade en timme åt att skriva ett brev till JJ - något jag har tänkt göra i evigheter, men nu blev det äntligen av. :)

Detta blir troligen sista inlägget för 2011, så jag vill önska alla mina fina läsare ett GOTT NYTT ÅR!!!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback