Visst känns det som att helgen väntar

Syrran släpade med mig på en spelning ikväll. När vi stod i hennes hall och precis skulle gå kände jag inte alls för det. Jag ville bara gå hem och lägga mig! Men jag följde med i alla fall, och det är jag glad över. Det var jättetrevligt. Även om jag kände mig lite malplacerad i min prydliga blus bland alla estetungar som hängde på det där skumma stället.

När vi kom hem till mig gjorde jag faktiskt det jag skulle. Jag gjorde mina uppgifter och förberedde mig inför morgondagens universitetsvistelse! Så för tillfället känns det inte fullkomligt nattsvart. Förhoppningsvis blir det dessutom bara två timmar på universitetet imorgon, men jag har en obehaglig känsla av att min grupp är av en annan åsikt... Men det kanske jag kan stå ut med, för nu är lördag och söndag inte långt borta. Två långa, härliga dagar när jag får vara hemma och plugga och diska och tvätta och allt annat jag varken hinner eller orkar i veckorna. Det ser jag fram emot.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback