Queer standup đŸłïžâ€đŸŒˆ

Ännu en sen Pride-kvĂ€ll Ă€r till Ă€nda.Â đŸłïžâ€đŸŒˆ Jag har hĂ€ngt med tvĂ„ personer frĂ„n Pride-familjen och haft det himla trevligt. ÄndĂ„ kĂ€nner jag mig lite vemodig. Jag antar att det Ă€r kombinationen PMS och typ en veckas sömnbrist som gör mig lite skör just nu. 
 
Vi sÄg en jÀtterolig queer standupförestÀllning ikvÀll. Och efterÄt hÀngde vi lite med personerna som upptrÀtt. Eller, de andra hÀngde - jag bara hÀngde pÄ och var tyst och kÀnde mig awkward och trÄkig (men jag Àr som sagt lite skör just nu, sÄ jag överanalyserar sÀkert). 
 
Nu ska jag hur som helst gĂ„ och lĂ€gga mig snart, det Ă€r lĂ„Ă„Ă„ngt efter lĂ€ggdags och jag Ă€r helt slut. 😮 Imorgon kommer mamma och syrran för att gĂ„ i paraden med mig.Â đŸłïžâ€đŸŒˆâ€ïžđŸ§ĄđŸ’›đŸ’šđŸ’™đŸ’œ Och jag ska Ă€ven hĂ€nga en hel del med Pride-familjen, bĂ„de pĂ„ morgonen och förmiddagen för att fixa inför paraden och pĂ„ kvĂ€llen för att festa. Jag har mer eller mindre sagt att jag kommer följa med pĂ„ nattklubb imorgon kvĂ€ll, sĂ„vida inte Ångestmonstret protesterar alltför högljutt. Det kĂ€nns jĂ€ttelĂ€skigt, men lite spĂ€nnande ocksĂ„. Inte för att jag lĂ€r stanna sĂ„ himla lĂ€nge, jag kommer nog vilja gĂ„ hem och sova ganska snart. 😅 
 

Kommentarer

TĂ€nker du skriva en kommentar?

Vad gullig du Àr! Jag blir jÀtteglad nÀr jag fÄr trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. OlÀmpliga kommentarer, sÄsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback