För mycket


Jag känner mig låg idag. Ledsen. Nedstämd. Orolig. Jag vet inte riktigt varför. För att hösten nalkas? För att mensen förmodligen är på väg? För att det är söndag? För att mormors hus ligger ute till försäljning? För att jag även denna vecka slarvat med att göra mina terapiläxor? För att jag inte fick svar på ett SMS jag skickade i fredags och skräckfantiserar om att personen (som är nyopererad) kanske ligger död i sitt hem? Jag vet inte. Förmodligen en kombination av en massa saker. Det händer för mycket. Jag tänker för mycket. Och jag känner för mycket.

Igår gick syrran och jag ett varv på stan. Jag kände mig entusiastisk innan, men väl där kände jag bara ångest och ville inget hellre än att gå hem igen. Det var sjukt mycket folk. Så det blev bara en liten shoppingrunda, som gjorde mig helt slut. Vi hade pratat innan om att äta på Subway, men jag fixade inte det igår när det väl kom till kritan - bara tanken på all kommunikation och alla val som krävs för att få till en måltid där gav mig fullfjädrad panik. Jag fick med mig några filmer och en påse LED-lampor hem från stan, tillsammans med en känsla av besvikelse och misslyckande. Jag vill inte att det ska vara såhär. Varför kan tillvaron inte bara vara hanterbar?!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback