Frisknärvaro, tablettkaos och EU-möte

Jag har varit hemma och varit sjuk både måndag och tisdag. 😷 Första dagen var det bara skönt med vila, men framåt eftermiddagen andra dagen höll jag på att börja klättra på väggarna här hemma av rastlöshet. Så imorse skuttade jag upp med en sällan skådad energi och entusiasm och anlände till kontoret redan kl. 06.33. 😊 Har haft fullt upp hela dagen, det samlas ju en del på hög när en är borta och även utan sjukfrånvaro är det ju en väldigt hektisk tid nu. Men jag tycker att jag hanterat det riktigt bra idag, kanske tack vare den sprittande glädjen över att få komma tillbaka till kontoret.

Idag var det även dags att hämta ut en ny ask sömntabletter. Och som om det inte räckte med att Imovane är "tillfälligt slut" sedan sisådär ett halvår tillbaka gäller detta tydligen nu även ALLA sorter av Zopiklon! På ALLA apotek! Fram till någon gång i MAJ! 😱😱😱 Endast förpackningar med 100 tabletter finns tillgängliga, men dem får jag inte hämta ut eftersom det står 30 tabletter på mitt jäkla recept. Har panikkontaktat min läkare på vårdcentralen (via Mina Vårdkontakter) för att få ett nytt recept för askar med 100 istället för 30 tabletter, men hyser inga större förhoppningar om att hon ska hörsamma mina böner... 😒 Det enda som är "bra" med den här härvan är att jag faktiskt tog mod till mig och RINGDE till en av apotekskedjornas kundtjänst (självklart efter att först ha försökt via chatten) för att få klarhet i vad fan det är som händer och vad jag ska ta mig till. Men sedan var jag helt uppskakad.

Det vackra vårvädret, kombinerat med olika former av stress, har gjort mig alldeles uppe i varv idag. Jag har tagit raska promenader, till och från jobbet, förbi mataffären, till och från biblioteket och så slutligen till och från kvällens F!-möte.

Vi var fem vuxna personer och en bebis på mötet och jag kände mig mer eller mindre bekant med alla sedan innan (utom bebisen). Vi pratade EU-val och sådant som är relaterat till det. Eller, jag pratade förstås inte så mycket, jag lyssnade mest. Och när vi inledningsvis skulle skicka runt en bärbar dator och läsa ett stycke var ur valplattformen för varandra fick jag panik, hade svårt för att ta till mig vad de andra läste och totalvägrade läsa när det blev min tur. De andra gjorde ingen stor sak av det utan fortsatte bara skicka runt datorn mellan sig och försäkrade att ingen måste läsa om en inte vill, vilket jag är tacksam över. Men jag kände mig ändå jättedum, det var som om jag inte utvecklats någonting överhuvudtaget gällande min sociala fobi - det var som att förpassas tillbaka till grundskolan och gymnasiet. 😥 Och jag känner ju inte dessa människor jätteväl och det är nog bara en av dem som känner till att jag har social fobi.

Men jag är glad att jag gick på mötet i alla fall. Jag vill komma in mer i gruppen och bli mer engagerad i politiken. ♀️✊ Efteråt skulle någon/några vidare till ett uteställe för vidare umgänge med andra feminister, och jag hade nog gärna fått följa med, men jag var så himla överstimulerad och trött att jag bara ville hem och sova. 😴

Så nu säger jag god natt, och lämnar er med några vackra vårbilder som syrran och jag tog i lördags...Kommentarer
Linda

Jag är så imponerad av att du jobbar och går på möten, jag får lite hopp när jag läser det:).

Svar: Tack så mycket, vad glad jag blir. 😊 Kämpa på! 💖
The Worrying Kind

2019-03-21 @ 11:34:35
URL: http://okomplicerad.blogg.se

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback