Ångestkvällar

Jag möttes av denna lapp i trapphuset imorse...

Hej kära grannar! På lördag den 30 mars kommer vi ha 30-års- och inflyttningsfest. Det kommer bli ljud utöver det vanliga och senare än 23.00 men vi hoppas att ni har överseende med detta. :-) Om det skulle bli för högljutt så kom gärna och plinga på eller ring/skicka sms.

Gaaaaaaahhhh!! 😱😵 Jag får fan panik av detta! Jag har tillräckliga insomningsproblem redan som det är, tack så mycket, jag behöver inga störningsmoment till "hjälp". Och just natten mellan lördag och söndag, när omställningen till sommartid gör att en hel jäkla timme försvinner. Usch, jag har sådan ångest inför helgen. 😱 Och "lösningen" att ringa på hos främmande, festande, fulla människor känns sådär...och att ringa eller skicka SMS är inte heller ett alternativ. Kontakta störningsjouren? Det vill jag helst inte... Fan, varför kan folk inte bara umgås med varandra på DAGTID?! 😫

Apropå sömnproblem så borde jag ha somnat för länge sedan nu. Men det är andra kvällen i rad som jag har någon slags ospecificerad ångest och bara känner mig allmänt orolig och ledsen. Låg och grät tidigare ikväll och pratade med mamma i telefon i typ en timme. 


Vet inte varför jag blir såhär ledsen på kvällarna nu, jag är liksom superenergisk och glad och trevlig på dagarna. Och modig. Idag har jag både ringt och svarat i telefon flera gånger. Och efter att jag ringt upp en för mig främmande kund, inte bara en utan två gånger, kände jag mig såhär stolt och lycklig...


Hoppas att sömntabletten tar över mitt medvetande snart så att jag får glida in i sömnen och sedan vakna upp till ännu en fin och positiv dag (förhoppningsvis utan ännu en ångestfylld kväll som följd). Imorgon bitti har jag gått med på att hålla en liten lektion i koncernredovisning för vår praktikant. Jag har inte förberett mig överhuvudtaget, men tänker att jag väl får improvisera lite. Hon har säkert frågor som jag kan utgå ifrån.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback