Intuition eller livlig fantasi?

Strax före klockan sju imorse, på väg till jobbet, gick jag över bron som går över järnvägen nära tågstationen. Jag lade märke till en person som stod och hängde med armarna på räcket och blicken riktad ner mot spåren. Personen hade en säckig hållning och helsvarta, rätt nedgångna kläder. Hen stod där alldeles stilla och gav ett allmänt dystert intryck. Och jag fick plötsligt för mig att denna person tänkte hoppa ner på spåren, att hen bara väntade på att ett tåg skulle komma. Jag sneglade på hen flera gånger medan jag passerade och borde antagligen ha stannat och frågat hur hen mådde. Men det vågade jag förstås inte. 
 
Jag gick därifrån med en olustig känsla i magen och visste inte riktigt huruvida jag skulle banna mig själv för min feghet eller för min alltför livliga fantasi. Sedan tog vardagsstressen över och jag tänkte inte så mycket mer på det. 
 
Läste senare i tidningen att strax efter klockan sju hade en person hoppat eller fallit ner på ett av spåren. Informationen i media är knapphändig och jag har ingen aning om ifall detta var samma person som jag gått förbi strax innan eller om det bara var ett extremt obehagligt sammanträffande att det hände en olycka just idag. Jag hoppas på det senare men i vilket fall som helst känns det hemskt. 
 
Var rädda om er! ❤️ 
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback