Hell Atlantis, pris Atlantis...

I fredags hade jag samtal med psykologen igen och den här gången hade jag det från mitt arbetsrum på kontoret. Kollegorna hade fixat både webbkamera och headset åt mig så nu slipper jag åka till Cirkus Psyk i Linköping något mer. Jag har visserligen inte fått klartecken från mottagningen ännu, och inget svar från verksamhetschefen på mitt mejl, men det struntar jag i - jag gör revolt. ✊ 
 
Psykologen introducerade mig för metoden beteendeaktivering som kan vara ett bra verktyg för mig nu när jag planerar ett längre studieuppehåll, och även i samband med PM(D)S. Vi pratade en del om aktiviteter som kan vara förstärkande för mig att planera in i mitt liv. Det kan nog bli riktigt bra, det här. 💖 
 
En sådan aktivitet (som förvisso var inplanerad sedan länge) var att gå och se den allra sista föreställningen av årets uppsättning av Atlantis igår kväll. Det märktes att ungdomarna hade spelat föreställningen en hel vecka nu, de var mycket tajtare och mer samspelta nu än förra helgen. Och det satt nog en hel del andra elever från De Geergymnasiet i publiken, för det var ett himla jublande mest hela tiden. Det var en fin upplevelse och jag fick gåshud även denna gång. Efteråt drabbades jag av grav separationsångest, när insikten slog mig med full kraft att detta var sista gången och att det förmodligen kommer dröja åratal tills nästa gång - det är ju åtta år sedan sist... Jag slet upp min mp3 och satte igång det danska soundtracket för att dra ut på avskedet under min småmelankoliska promenad till kvällsbesöket hos katten. 
 
 
Idag kom kattens matte hem, så mitt kattvaktaransvar upphörde i förmiddags. Det är skönt att det är över faktiskt. Katten är jättegullig och jag är glad över att kunna hjälpa hans matte, men de här dagarna har jag känt av min allergi mer än tidigare så det har varit himla jobbigt att vistas i den där lägenheten. Efteråt har jag gått raka vägen hem och duschat och bytt kläder. I fredags morse kunde jag ju dock inte det, eftersom jag skulle gå och jobba, så då kände jag av allergin hela dagen och efter jobbet skulle jag ju gå till katten igen, så jag fick inte chans att duscha och byta kläder förrän framåt kvällen. Det var jättejobbigt. 
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback