Sömnlöshet och sömnad

Inatt sov jag dåligt. Jag somnade inte förrän vid ettiden och var fruktansvärt rastlös fram till dess. Men jag drömde åtminstone inte om bokslut och jag vaknade inte i ren panik över hur jag ska hinna klart med allting innan deadline, som jag gjorde de tre första nätterna på semestern. Så jag kanske faktiskt börjar fatta att jag är ledig nu? Jag hoppas det. Och jag hoppas att jag sover bättre inatt. Det borde jag göra, för jag har varit fullt sysselsatt idag och inte vilat lika mycket som igår.

Syprojektet går framåt och jag känner mig så glad och stolt när jag ser min skapelse växa fram. 😊 Igår sydde jag manschetterna och idag sydde jag nya ärmar (jag fick inse att de förra var för tunna och skira) som jag sydde ihop med manschetterna. Och så har jag klippt ut hjärtapplikationen. Guldbandet runt såväl hjärtat som manschetterna får bli en fråga för morgondagen, tror jag. Nu ska jag fortsätta läsa femte Game of Thrones-boken.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback