Teaterpaus i sista-minuten-pluggandet

Imorgon är det deadline för PM inför B-uppsatsen. Minst 2 500 ord ska det vara på. Hittills har jag fått ihop 945 ord - varav de flesta tillkommit under dagen idag. Jag känner mig liiite stressad, men samtidigt peppad. Har massa tankar och uppslag jag vill förmedla, måste "bara" få ut dem i texten på ett bra sätt... Men jag har ju hela morgondagen på mig och då har jag inget annat inplanerat, så det bör kunna gå hyfsat bra. Idag stördes jag lite av vetskapen om att jag skulle iväg till teatern på kvällen, jag blir alltid så rastlös och ofokuserad när jag vet att jag ska iväg någonstans senare. Hade inte teaterbesöket varit inplanerat sedan länge och hade det inte tagit emot så mycket att behöva RINGA och boka om biljetten så hade jag nog skjutit på det ett tag. Men samtidigt var det skönt med ett litet avbrott i skrivprocessen, att få göra något annat under några timmar.


Galleri 6 hette föreställningen och den handlade om just det - sex. Stundtals kände jag att jag satt och vred och vände på mig för att det kändes så genant, jag är alldeles för pryd för sådant här, men föreställningen var både rolig och tankeväckande och jag är glad att jag har sett den. Som en trevlig överraskning för mig dök det upp en asexuell person på scenen och pratade om alla fördelar med asexualitet. Det är nog första gången jag sett en uttalat asexuell person i en pjäs faktiskt, och för mig var det mycket mer uppfriskande än alla mer eller mindre märkliga kinks som förekom på scenen ikväll. 👍

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback