Kulturnatten

Idag är det Kulturnatten i Norrköping. 😊 Hittills har jag gått på en programpunkt och jag kommer gå på minst en till. I förmiddags var jag på högläsning i teaterns café och lyssnade på den nya teaterchefen och två av skådespelarna från min älskade musikal. 😊 

Det var nära att jag inte kom iväg, för Ångestmonstret började vråla och försökte få mig att stanna hemma. Men jag tittade på min Fearless-tatuering och gick i alla fall (jag tittade på den en gång på vägen dit också). Jag kom dit tidigt (såklart) och hittade snabbt ett ledigt bord som jag tog i besittning. Efter ett tag dök det upp en och sedan ytterligare en ensam person som ville slå sig ner. Det fick de så gärna, men jag höll mig strängt upptagen med min telefon för att slippa småprata.

Efteråt kände jag mig sprudlande lycklig och skuttade iväg till tygaffären och mataffären. Sedan tog jag mig hem och typ kollapsade. Hade tänkt gå på en massa spännande evenemang under eftermiddagen fram tills mitt inbokade biobesök lite senare, men jag känner mig helt slut nu och kommer förmodligen bara stanna hemma och vila istället, så att jag orkar med kvällen.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback