Febriga handlingar

Nu har min blogg vaknat till liv igen efter den årliga nedstängningen (som verkar inträffa varje år i september). Själv befinner jag mig i feberdvala. 🤒 Har varit hemma från jobbet hela veckan hittills, förutom några timmar idag när jag behövde åka in till kontoret och fixade några saker. Men nu är jag tillbaka hemma i sängen igen.


Jag tog bussen både till och från jobbet idag, något jag i princip aldrig gör annars - jag orkar liksom inte gå några längre sträckor just nu, jag blir helt matt. 😷 På hemvägen, strax innan min hållplats, råkade jag höra hur en annan passagerare stod framme hos busschauffören och var orolig över hur han skulle komma till sin slutdestination och busschauffören hade heller ingen aning. Vet inte om det är febern som trubbar av min sociala ångest något, men hur som helst halade jag upp mobilen, sökte fram adressen i kartappen och gick fram till busschauffören och den andra passageraren och talade om var den aktuella adressen låg och vilken buss han skulle byta till. Jag vet inte vem som blev mest lycklig - passageraren, föraren eller jag själv. 😊✌

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback