Oväntad städdag

Jag sov länge imorse, det var skönt. 😴 Sedan satte jag mig vid datorn för att plugga, men det gick inget vidare. Det är märkligt hur lockande det känns att plocka och rensa och städa i lägenheten när jag har en text att skriva. 😉 

Jag hade bara tänkt plocka lite grann, men det slutade med att jag ägnade hela dagen åt det. 😵 Jag har tvättat sommargardiner, dukar och mattor också, och strukit juldukar och julgardiner och placerat ut dem. 🎄 Har gjort utgrävningar i diverse högar och flyttat saker till rätt plats och sorterat och rensat ut en massa papper. 

Hittade en gammal oanvänd tops i en hög och blev sittande på golvet med den i handen. Jag insåg att jag borde antingen slänga den eller använda den, men jag kunde bara inte. Den hade ju legat där för kissens skull, jag placerade ut tops på olika strategiska ställen i lägenheten för att ha nära tillhands när hennes öron behövde rengöras. Så efter en stunds känslokaos bestämde jag mig för att lägga topsen i hennes minneslåda. ❤

Nu är jag trött och har gått och lagt mig. Imorgon kommer jag förhoppningsvis orka fortsätta städa och även ta tag i den där förbaskade texten jag förväntas skriva... Natti!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback