Stabilisering

Måendet var väl inte precis på topp när jag vaknade imorse, men det har blivit bättre under dagen och nu är jag i princip tillbaka i "normalläge". Lite skör, som alltid efter en kris, men under kontroll.

Antagningsbeskedet till höstterminen kom idag och jag tackade omedelbart ja till tre kurser (vilket i princip skulle innebära heltidsstudier) men sedan tog jag mitt förnuft tillfånga och tackade nej till en av kurserna (kandidatkurs i litteraturvetenskap på halvfart), bestämde mig för att läsa en ren nöjeskurs på tredjedelsfart (vad är det för jävla studietakt?!) och preliminärt tacka ja till ytterligare en liten kurs som jag förmodligen inte kommer gå när allt kommer omkring. Och efter att det andra antagningsbeskedet har kommit i augusti ska jag höra av mig till de ansvariga för genuskursen som jag hoppade av i vintras och kolla om jag får hoppa på den igen det här läsåret. Så blir det en del studier i höst i alla fall, men förhoppningsvis på en hanterbar nivå.

Mitt Lyckopiller släppte förresten en ny låt idag. Mycket vacker och harmonisk...


Imorgon ska jag åka iväg på ett litet äventyr, och nu ser jag fram emot det igen (det gjorde jag förklarligt nog inte igår). Det kommer väldigt lägligt, jag tror att det är himla välgörande för mig att få komma iväg lite och se och göra andra saker än jag brukar. ❤

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback