Orimligt glad

Jag känner mig så orimligt glad idag. Jag vet inte riktigt varför, men det är väl en massa småsaker och livet i största allmänhet. Att jag somnade tidigt igår eftermiddag och sov ända till imorse (med några kortare avbrott av vakenhet emellanåt) har väl gjort sitt till - det är ju mycket lättare att vara på gott humör när en är riktigt utvilad...


Idag är sista dagen att skicka in årsredovisningarna för decemberboksluten till Bolagsverket. Jämte deklarationsdeadline den absolut stressigaste dagen på hela året. Men jag har tagit det lugnt och metodiskt och inte hetsat upp mig, och jag skickade iväg den sista av mina vid fyratiden i eftermiddags.

Idag är även första dagen av Stockholm Pride. Jag får se om jag åker dit någon dag under veckan, jag velar fram och tillbaka och har inte bokat några biljetter än. Men min fina chef kom in till mig idag och frågade om jag inte borde vara i Stockholm idag, för "det är sådan där festival nu" hade han sett på teve imorse. Så himla söt han är.

Imorgon jobbar jag min sista dag innan semestern och jag kommer nog bara jobba halvdag. Det känns konstigt. Jag har längtat efter denna välbehövliga ledighet, men nu när den väl är här känner jag paniken komma krypande. Herregud, jag börjar ju nästan klättra på väggarna bara jag ligger hemma och är sjuk några dagar - hur fan ska jag klara av fyra veckors semester?! Chefen sa att jag måste ta hand om mig, och han lät lite orolig. Och en kollega sa att jag är välkommen till kontoret någon dag då och då när jag tycker det blir för jobbigt med ledigheten. Det känns bra. Att de är rädda om mig och förstår hur jag fungerar.

Nu ska jag sova. Jag börjar bli ganska trött nu. Och jag behöver sova ordentligt om det ska bli en lika bra dag imorgon. Natti!


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback