Intensiv och kulturell helg

Det har varit intensiva dagar den här helgen. I fredags fattade jag efter moget övervägande det mycket kloka beslutet att bara ha en studietakt på 50 procent i höst. Det känns bra. Vill ju hinna sy och skriva och ja...överhuvudtaget ha ett liv utanför jobbet och studierna. 
 
På fredagskvällen var jag och syrran och mamma och en tjej i Pride-familjen på utomhusbio och såg Kyss mig (som vi i Pride-familjen fått välja, då det var "vår" utomhusbiokväll i fredags). Det var himla mysigt, men kallt - och vi kom inte hem förrän mitt i natten så jag var ju helt sönder dagen efter. 
 
Men inte fick jag vila då heller. För jag och en kollega skulle iväg och bevittna en annan kollegas vigsel. Så det var på med finkläderna och iväg till kyrkan som gällde. Jag måste erkänna att det var fint, även om jag är lite smått mentalt allergisk mot både bröllop och religion. Bruden hade en klart Twilight-inspirerad klänning och håruppsättning och utgångsmusiken var "A Thousand Years", vilket fick mig att le lite. Utanför kyrkan höll jag mig i bakgrunden och kollegan som var med mig sa att jag inte behövde följa med fram och gratulera bruden, vilket kändes skönt. Det var väldigt mycket folk där och jag kände ingen annan än de två. 
 
 
Hade inte hunnit vara hemma länge efter vigseln innan syrran och Livrädd och jag skulle iväg på utomhusteater och se Ronja Rövardotter. Det var en mycket fin uppsättning och jag kan mycket väl tänka mig att gå och se den igen. 
 
Idag har jag återupptagit syprojektet. Det avstannade ju för tre veckor sedan när min värld rasade samman. Men nu känns livet ljust igen och saker och ting ser ut att ordna sig...så nu har kreativiteten vaknat till liv igen. Hade ambitionen att göra klart klänningen helt och hållet idag, men jag tror att jag sparar de sista detaljerna till någon annan dag. 
 
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback