Bussåkande i eftermiddagsrusningen

Efter jobbet igår tog jag bussen till djuraffären och köpte en stor påse kattmat och en ny klöspåle - som jag sedan släpade med mig tillbaka hem på bussen. Bussen var fullsatt, så full att det stod folk i mittgången ända fram till föraren. Och mitt i allt detta satt alltså jag med en gigantisk kasse från djuraffären. Jag satt ytterst (uäh, hatar att behöva sätta mig bredvid folk jag inte känner!) och plötsligt skulle killen som satt innerst gå av, och mittgången var fullproppad med folk, och min gigantiska kasse var i vägen...och jag fattar inte hur han klarade av att ta sig ut därifrån och jag fattar inte hur jag överlevde den där helvetiska bussresan. Jag kom till och med av vid rätt hållplats! Och jag fick med mig min gigantiska kasse.

Kissen blev inte precis överentusiastisk när jag kom hem med den nya klöspålen (trots att hon verkligen behövde en ny). Hon nosade lite på den, gav mig en skeptisk blick och gick därifrån. Men imorse såg jag tydliga spår av att hon använt den under natten. Duktig flicka! När jag kom hem från jobbet idag utförde hon dock det sedvanliga glädjeklösandet på den gamla klöspålen...tills jag påminde henne om att hon faktiskt har en ny som är mycket finare nu. Men den gamla får stå kvar bredvid den nya ett tag till. För det tar tid att vänja sig vid det som är nytt och okänt och lite läskigt (tell me about it).

Nu säger min lilla darling och jag natti natti och stänger av "La Cage aux Folles"-soundtracket.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback