You think you're civilized...

Har jag varit på rekryteringsmöte med Pride ikväll? Nähädå. Jag lyssnade på Ångestmonstret och drog en nödlögn så fort tillfälle gavs... 
 
 
På sätt och vis var det väl kanske ingen lögn. Jag menar, jag kände ju verkligen att jag inte kunde komma. Inte på det konventionella jag-har-fått-förhinder-sättet, men ändå. 
 
Känner mig både lättad och besviken över att jag fegade ur och stannade hemma. Hatar att låta Ångestmonstret vinna. Men jag analyserade det hela tillsammans med syrran, och vi kom fram till att det nog ändå bara skulle ha varit jobbigt för mig att gå dit och att jag gjorde rätt som tog den lätta vägen den här gången. 
 
Har jag gjort något vettigt av de här timmarna då? Det beror väl på hur en ser det. Jag har spelat mitt nya favoritspel...vilket förstås var himla trevligt. Det sista jag gjorde innan jag stängde av var att gifta mig med Ian. Naaaww. 
 
Spelets soundtrack. Lyssna på egen risk - det sätter sig verkligen på hjärnan (och är inte helt anständigt)!
 
Geez. Nu borde jag verkligen ägna lite tid åt mina studier innan jag går och lägger mig. Vårterminen börjar ju på måndag, och jag har fortfarande inte läst ut kurslitteraturen än (ja, jag inser att många inte ens har SKAFFAT litteraturen än - men det gör mig bara förfärad).

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback