Förlängd tid på Litchfield

Senaste nytt om the never ending hantverkarinvasion: det blir inte klart förrän fredag NÄSTA vecka. Mitt sinnestillstånd pendlar mellan förbannad och förtvivlad. När det äntligen blir klart (om det nu någonsin blir klart) kommer det ha gått över två fucking jävla månader sedan de först var här och kollade och sa att de skulle börja jobba "nästa vecka" och att det skulle ta "två till tre veckor". Hantverkare är ett opålitligt jävla pack!!! 
 
Och sedan kommer hyresvärden och gör det hela om möjligt ännu värre genom att säga att det ska flytta in någon jäkla student i vår "badrumslägenhet" i korridoren den 1 september, så vi måste lämna in nycklarna till den innan dess. Vi ska alltså vara utan både toalett och dusch i flera dagar!!! Förutsatt att hantverkarna blir klara den 2 september...det kan ju lika gärna ta några veckor till, med tanke på deras kassa arbetsinsatser hittills. Jag litar inte ett skit på deras ord. 
 
Jag var i studentkorridoren tidigt imorse (vi kan kalla stället Litchfield - inte bara för att jag duschar med badtofflor utan för att det börjar kännas som ett straff att behöva gå dit). Kan ju inte gå dit på kvällstid längre på grund av alla jäkla festande studenter, så måste gå dit på morgonen när de ligger och sover ruset av sig. 
 
När kommer förresten tredje säsongen på DVD?! Ännu en sak som blivit gravt försenad...

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback