Fin avslutning på jobbig dag

Jag har gråtit en del idag. Först på sängen, senare i duschen i studentlägenheten. Båda gångerna efter att jag träffat hantverkarna. Mamma ringde hyresvärden imorse, som i sin tur ringde bossen för bygget, som mycket snart dök upp här hemma med två andra karlar. Nytt preliminärt slutdatum för renoveringen är nu den 26 augusti. Då kommer det vara fem veckor sedan de började riva. Det är fan helt sjukt! Och deras attityd är inte så himla trevlig och tillmötesgående. Så...jag har gråtit en del idag.

Nu ikväll har jag dock haft trevligt. Har varit ute och ätit middag med kollegorna.

Och nu ligger jag i sängen och försöker blogga i appen för första gången efter den senaste uppdateringen. Den är himla störig, man kan inte längre gå tillbaka och ändra något tidigare i texten utan att radera allt man skrivit efteråt. Jävligt störigt!

Åh, nu ville jag ju gå tillbaka och skriva mer om middagen, men det går som sagt inte utan att radera all efterföljande text. Så jag nämner väl bara att vi hade himla trevligt och att mitt sinne lättades upp betydligt.

Nu ska jag lämna feedback till apputvecklarna...


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback