Studieavhopp och gaypunk

Jag har precis mejlat till universitetet och bett dem avregistrera mig från en kurs som jag började läsa förra veckan. Detta är inte speciellt vanligt för mig, det har väl bara hänt en gång tidigare tror jag. Men dels är kursen så jäkla ostrukturerad (inga föreläsningar, kurslitteratur som inte går att få tag på, vaga instruktioner inför uppgifterna, chattseminarier på dagtid när jag jobbar - allt det gör mig väldigt irriterad!) och dels orkar jag fan inte med att plugga just nu. Högsäsongen pågår på jobbet och det är bara några veckor kvar till Pride så jag har massor att göra där också. Och jag är så himla trött. Så trött att den Japan-frälsta studienarkomanen nu alltså hoppar av en kurs om japansk kultur. Det låter mycket oroväckande, eller hur?! Men var bara lugna, jag ska till doktorn på onsdag. Får se vad han säger. 
 
Annars då? Jag är fortsatt låg i sinnesstämningen. Eller, det är väl okej. Jag är inte självmordsbenägen i alla fall, jag har bara återkommande stunder då jag känner mig rastlös och sorgsen. Men jag tar mig i alla fall för saker - idag har jag till exempel rensat i klädkammaren och gått till centrum för att köpa ett vattenpass så att jag kunde hänga upp en tavla. Har även gjort lite "onödiga" saker som att spela tevespel och se på film, men en kan ju inte alltid vara duktig... 
 
Mina nya skivor som kom med posten igår har gått på repeat större delen av dagen. Och det är inte Taylor eller Yohio - det är ett punkband, hör och häpna! Ett gaypunkband från San Francisco. De heter Pansy Division och det är de som gör soundtracket till mitt favoritdataspel (det är tack vare detta som jag upptäckt dem). Inte världens mest barnvänliga texter kanske (jag låter bli att lyssna på dem på kontoret om vi säger så) men jag tycker väldigt mycket om dem. Starka budskap, intelligenta texter och trallvänliga melodier...och mycket bögar! Det är med andra ord helt perfekt. Hur har jag lyckats missa detta mirakel?! 
 
 
Aaaaajjjjj, nu hugger det i magen. Hoppas att den förbaskade mensen vill komma snart, så kanske mitt humör kan bli lite mer stabiliserat sedan. Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon har jag mejl att skriva och golv att dammsuga (antar att jag inte behöver specificera vilket jag ser fram emot mest). Natti natti!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback