Fint årsmöte med Pride

Har ägnat större delen av dagen åt hemtentan (som jag äntligen tagit tag i). Och så har jag varit på årsmöte med superfina Pride-familjen. En av mina kollegor var med, i form av föreningens revisor, så jag var rädd att det skulle bli jobbigt med rollkrocken där - Pride-Malin vs. Körsbärsdalen-Malin - men det gick bra. 
 
Jag låste mig totalt och började gå in i ett paniktillstånd när det blev dags för mig att redogöra för föreningens ekonomi, då allt fokus hamnade på mig och jag inte visste vad jag skulle säga och allt bara blev allmänt skitjobbigt, men min kollega uppmuntrade mig och hjälpte mig att ta mig igenom resultat- och balansräkningens olika poster. 
 
Alla närvarande (utom möjligen en ny styrelseledamot) vet om att jag har social fobi, så de var jättegulliga och stöttande och peppande. De öste beröm över mig och min kompetens och mitt engagemang. Och så valde de mig enhälligt till ordinarie kassör för kommande två år (det senaste året har jag varit vice kassör). Det känns bra och jag är så glad över dessa fina människor. :-) 
 
Nu avslutar vi det här inlägget med en lite Pride-peppig godnattvisa, tycker jag. Jag måste gå och lägga mig nu, så att jag orkar skriva hemtenta hela dagen lång imorgon. Två tredjedelar kvar att skriva, deadline om typ ett dygn... 
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback