Bristande studiemoral

Nästa studiedeadline är som sagt på söndag. Den här gången handlar det om medeltiden, närmare bestämt de monoteistiska religionernas förhållande till varandra under denna tid. Spännande! 
 
Jag har sett alla föreläsningar, läst all kurslitteratur...men jag har inte börjat skriva hemtentan än. Jag tänkte börja med det nu idag efter jobbet. Öppnade dokumentet, läste igenom frågorna...men då kom jag att tänka på en i sammanhanget intressant bok som jag lånat på biblioteket en gång, och som jag nu ville införskaffa. Inte för att jag kommer hinna få den innan deadline, men den kan ändå vara bra att ha (om inte annat som referenslitteratur till mitt medeltidsromanprojekt). 
 
Och när jag ändå var inne på CDON så kunde jag ju inte låta bli att klicka hem lite andra grejer...så nu är jag typ ruinerad (nävars). Men ååååhh, vad det är svårt att komma igång med hemtentaskrivandet! Nu när jag är färdig med shoppingen så sitter jag ju och bloggar istället (uppenbarligen). Självdisciplinen lyser med sin frånvaro och jag funderar på att skjuta upp hemtentaskrivandet till lördag morgon, när jag är lite mer utvilad. Länge leve undanflykter... 
 
Några av dagens inköp (de vars framsidor inte var censurerade). Jag antar att jag inte behöver specificera vilken av böckerna som är till mina studier? ;-)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback