Magsjuk

Kräktes en gång till igår kväll och sedan en gång inatt. Misstänker "vanlig hederlig magsjuka" och att det tillhörande näsblodet och prickarna runt ögonen bara kommer av ansträngningen att kräkas.

Har egentligen inte tid att stanna hemma från jobbet den här veckan men gör det i alla fall. Har messat chefen om att jag överlämnar praktikanten i hans vård ett par dagar, så stannar jag hemma och tar hand om mig själv istället.

Ligger på sängen med fönstret öppet och lyssnar på fågelkvittret. Fan vad det stinker här och fan vad ynklig jag känner mig! Blä.

Vad jag kan minnas har jag inte haft magsjuka sedan jag var liten. Och det var också runt tiden för Vasaloppet! En himla obehaglig tillställning, det där! :O

En positiv aspekt av kräkningarna är att det får mig att inse hur minimal risken är för att jag kommer att utveckla bulimi. För det är så jävla äckligt att spy, jag hatar det verkligen! Alltid något att vara glad över. Typ.

Kommentarer
Livrädd

Uuääähh :( Det där jäkla Vasaloppet. Krya på dig! (Du får inte ens en virtuell internetkram idag. Jag tar inga risker!)

Svar: Ja, allt är Vasaloppets fel!! Himla obehaglig tillställning.
The Worrying Kind

2015-03-11 @ 12:04:16

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback