Blåsa bort och ståupp

Fan, vad det har stormat idag! Jag var riktigt rädd när jag gick hem från jobbet i eftermiddags, trots att det är så kort sträcka att gå. Saker och ting som brukar sitta fast lossnade och flög omkring, det var himla otäckt faktiskt. Väl hemma satt jag och kissen en stund i fönstret och kikade ut på eländet, sedan lade vi oss på sängen och gosade istället. 
 
Stormandet lugnade ner sig lite framåt kvällen, vilket var tur eftersom syrran och jag skulle ut då. Magnus Betnér är nämligen i stan och vi var och såg hans show. Vi satt längst fram och skrattade hysteriskt och det hela var över alldeles för snart. 
 
Det är rätt safe att sitta längst fram på hans shower, för han går inte på publiken så som många andra komiker gör. Killen som var uppvärmningsakt innan Magnus var dock lite läskigare, han vände sig direkt till flera olika personer som satt längst fram - dock tack och lov inte till syrran eller mig. Det hade förmodligen förstört hela kvällen för mig om han gjort sig lustig över mig på något sätt...så jag är väldigt tacksam över att ha blivit skonad! 
 
Jag gillar verkligen Magnus Betnér, han säger så kloka saker och är så himla rolig. Vill se honom igen NU! 
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback