Biografernas dödsfällor som ingen vill ta ansvar för

Ikväll har jag varit på bio med Livrädd och sett sista Hunger Games-filmen igen. Jag blev lite fuktig i ögonen vid flera tillfällen, men det tröstlösa tårflödet från förra biobesöket uteblev. 
 
Jag älskar att gå på bio. Men det är fan en lek med döden (även om en inte deltar i Hungerspelen). Detta var nämligen det första vi såg när vi kom till biografen idag: 
 
 
Jag blev rädd. Verkligen rädd. Hur fan tänker de när de prånglar ut jordnötsprodukter på det här viset - på en bio?! Och verkligen gör en stor grej av det, med gavelexponering och skyltning om att det är "en sann bio klassiker" (särskrivning också, som om projektet inte var tillräckligt ointelligent redan). 
 
Jag har varit i kontakt med SFs kundservice tidigare angående deras försäljning av jordnötsprodukter, och fått ett mindre upplyst svar om att de "inte säljer rena jordnötter, bara med choklad runt". HALLÅ?! Det spelar för fan ingen roll om jordnötterna är doppade i choklad eller whatever - det är fortfarande helt fucking LIVSFARLIGT!!! 
 
Jag har sett flera som påpekat detta i sociala medier, men bara blivit negligerade med att SF "inte känner till några incidenter med jordnötter i choklad" och att de tänker fortsätta sälja dem för att "det är så populärt". 
 
Alltså...ska någon behöva DÖ innan de tar bort de här idiotiska produkterna ur sitt sortiment?! Det finns så mycket gott att äta som INTE är farligt för omgivningen...så jag tror nog att folk kan klara sig två timmar i en biosalong utan att svälta ihjäl, även om de inte får äta just de här produkterna. 
 
Nu måste jag säga till biopersonalen innan jag går in i salongen, och har jag tur kommer de ihåg att komma in och informera alla i salongen om att de "helst ska försöka låta bli att äta nötter under föreställningen", och har jag ännu mera tur så respekterar folk faktiskt detta...men det dröjer ju ända till efter alla reklamfilmer och trailers innan den här informationen (förhoppningsvis) kommer och då har ju folk redan hunnit öppna sina godispåsar. 
 
Jag känner mig superbesvärlig, fullkomligt livrädd och inte alls välkommen när jag går på bio. Varför kan de inte bara införa ett allmänt jordnötsförbud på biograferna?! Så att alla kan njuta av den fantastiska upplevelse som ett biobesök faktiskt kan vara.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback