Veckans jobb-outfits (och lite annat)

 
Oj, jag har visst inte bloggat sedan i tisdags! :O Var ju på biopremiären av The Hunger Games: Mockingjay part 1 med syrran och Livrädd natten till i onsdags och sedan sov jag större delen av onsdagen. Framemot kvällen pallrade jag mig iväg till yogan, vilket kändes som en extrem prestation. Har känt mig som en zombie de senaste dagarna, det här med att vara vaken till sent på natten är verkligen inte min grej. :O Men det var helt klart värt det. Filmen var helt fantastisk! Får nog gå och se om den snart - på dagtid. :P
 
Att gå på biopremiärer är verkligen en härlig upplevelse. Det är så fin stämning i salongen, alla är så himla glada och förväntansfulla - och alla är totalt nördiga och insnöade (så en slipper känna sig ensam om det). :) Något som dock är skitjobbigt med biopremiärer är utlottningarna innan filmen börjar. Någon ur biopersonalen kommer in och ställer några frågor om filmen, och så får publiken räcka upp handen och svara på frågorna för att vinna lite merchandise.
 
Tack och lov var det precis så det gick till den här gången (så då kunde jag ju hålla mig utanför "skottlinjen" utan problem, det var ju bara att låta bli att räcka upp handen). Men andra gånger har jag varit med om att de ropat upp slumpvis utvalda stolsnummer i salongen. Så därför blev jag förstås panikslagen när jag såg killen ur biopersonalen komma inklivande med filmaffischer i händerna, och jag vände mig till syrran och Livrädd och mer eller mindre tvingade dem att lova att gå fram och hämta vinsten åt mig om jag skulle råka vinna (men nu visade det sig ju som sagt vara räcka-upp-handen som gällde).
 
Säga till om min jordnötsallergi vågade jag inte heller. Det var nämligen den-äldre-herren-som-ser-lite-barsk-ut som stod och rev biljetterna, det hade gått mycket lättare om det varit han-som-ser-ut-som-Lyckopillret. Men tack och lov var det ingen som åt jordnötter i salongen, de flesta höll sig till popcorn. :)
 
Apropå Lyckopillret så släpptes den första musikvideon med hans nya band för några dagar sedan...
 
 
Det får bli kvällens godnattvisa, för nu tänker jag gå och lägga mig. Natti!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback