Kalasprinsessa

 
Om någon tänkt köpa florsocker i Norrköping den senaste tiden men inte lyckats hitta det i butikshyllorna så är det troligen mitt fel. ;) Jag har bunkrat upp som fan med nämnda vara, för just nu pågår massproduktion av hemmagjord sugarpaste i mitt kök. Det är ju bara lite mer än en vecka kvar tills jag fyller år, och jag har någon slags fix idé om att jag ska bjuda på supersöta tårtor då. Inför förra födelsedagen var jag helt inriktad på att åka till Astrid Lindgrens Värld...och till denna födelsedag är jag alltså helt inriktad på att baka tårtor...undrar vad jag kommer att hitta på nästa år?! :P
 
Vid inhandlandet av bakingredienser i helgen blev jag tvungen att visa leg (vaniljextrakt innehåller nämligen en väldigt stor halt alkohol). Det var rätt roligt faktiskt. För det första - tror de verkligen att ungdomar som vill supa sig fulla letar på hyllan för bakingredienser?! Och för det andra var det förstås himla befriande för mig med mina ålderskomplex att bli tagen för att vara minderårig. :)
 
Men jag antar att det är min mentala ålder som lyser igenom. Med tanke på mina shoppingvanor i övrigt är det nog ganska förståeligt om lämpligheten i att jag köper alkoholhaltiga varor ifrågasätts. Kolla till exempel min senaste postorderbeställning...
 
 
Är det inte alldeles underbart vackert?! :D Och då kanske någon skeptiskt frågar "vad ska du med det till och är du inte lite för gammal för det?". Men då svarar jag "vet inte" och "skiter jag i". :)
 
Oh, I don't wanna grow up / Wish I'd never grown up / I could still be little...

Kommentarer
Lillasyster

Finaste sötesyster <3 :)

Svar: <3 <3 <3
The Worrying Kind

2014-05-14 @ 19:05:50
Morrica

Men oh, det är ett helt förtjusande slott!

Svar: Eller hur! :D
The Worrying Kind

2014-05-14 @ 23:34:22
URL: http://curiousheathen.wordpress.com

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback