Natten och katten

Igår kväll lyckades jag somna trots att jag varken tagit Imovane eller hade Hello Kitty-dräktens öron att pilla på (syrran tvättade dräkten igår och den hängde fortfarande på tork när jag skulle sova). Det tog i och för sig halva natten, men det gick faktiskt. Kissen kröp ihop intill mig och jag låg och höll om henne och lyssnade på hennes spinnande - mycket rogivande! :)
 
Hade en väldigt märklig dröm inatt. Kommer inte ihåg exakt allt som hände, mest fragment. Daenerys var på flykt tillsammans med Ronja och Birk (som tydligen var Stark-barn), jag var tillsammans med L som mest satt och spelade WoW, syrran bakade muffins som vi skulle bjuda Per på när han kom på besök, jag blev tvungen att fylla i någon slags försäkringsansökan för att få åka till Danmark och träffa Lyckopillret (som tydligen bodde i Danmark), världen var en spelplan där pjäser flyttades runt och syrran försökte förklara för mig vilka platser på spelplanen jag borde undvika och varför.
 
 
Var sjukt trött när jag vaknade imorse. Orkade inte gå upp förrän typ nio (okej, jag var uppe och matade kissen vid femtiden - jag hade liksom inget val). Men när jag väl pallrade mig upp satte jag mig vid köksbordet och arbetade mig igenom två hela kapitel i japanskakursboken. Så nu känner jag mig riktigt duktig. :)
 
Frågan är vad jag ska göra av resten av dagen. Rastlösheten börjar tränga sig på, så jag måste hitta på någonting snabbt innan den får övertaget och gör mig fullkomligt handlingsförlamad.

Kommentarer
Lillasyster

Snyggt kollage! :) Hmm, verkar ha varit en underlig natt, vilket virrvarr :O Kram <3

2014-03-15 @ 16:34:49

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback