Identitetsbyte i Körsbärsdalen

Igår var jag på jobbet i över elva(!) timmar så idag känner jag mig lite smått halvdöd. Det var inte alls meningen att det skulle bli så himla länge, men Hubert (före detta Jossi - min misstänksamhet mot honom har minskat markant så jag känner mig nödgad att döpa om honom) kom och hälsade på i Körsbärsdalen och hade med sig en påse fikabröd, så vi blev sittande och pratade ganska länge.
 
Jossi vs Hubert. Det är aldrig fel att omvärdera gamla sanningar. :)
 
Idag är det meningen att jag ska skriva minst tusen ord smart analys om globala omsorgskedjor (jag har deadline imorgon). Egentligen vill jag bara lägga mig och sooova bort hela dagen. Jag är så trött, och har verkligen noll motivation att plugga. Nästa termin ska jag absolut inte läsa någon mer kurs än fortsättningskursen i japanska - jag LOVAR!
 
Angående våren så meddelade förresten chefen igår att min lön då kommer att öka med ytterligare tvåtusen i månaden. "Det låter bra", löd mitt förmodligen alltför nonchalanta svar. :P Inom mig kände jag mig alldeles varm och jublande glad - och bara LITE panikslagen över vad jag ska göra med så satans mycket pengar. ;)
 
Men men...det är ett tag kvar till dess. I nuläget bör jag inte fokusera på någonting annat än globala omsorgskedjor - och om jag analyserar riktigt duktigt kanske det blir en mangavolym av Junjou Romantica till kvällen, som belöning...
 

Kommentarer
Lillasyster

Det har du verkligen gjort dig förtjänt av, hjärtat, både lön och manga :) <3 puss och natti :)

Svar: Naaw...tack, gullunge!! <3
The Worrying Kind

2013-11-23 @ 19:05:29

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback