Ångestmonstret vs. Malin, 1-1

Idag visade Ångestmonstret upp sitt fula tryne på jobbet. En kollega bad mig att ringa ett samtal åt henne, eftersom den hon skulle ha tag på bara kunde danska och engelska vilket hon misstänkte att jag är bättre på än vad hon är. En rimlig begäran, kan man tycka. Men jag totalvägrade. Jag fixade det inte. Det gick bara inte. Och jag blir så arg på mig själv för det. Jävla Ångestmonster...
 
Hm. Detta var ju inte direkt någon lysande uppladdning inför eftermiddagens eskapader. Medlemmar ur Pride-familjen skulle träffas och fixa godispåsar till fiskdammen till helgens Rättvis Julmarknad, och jag hade bestämt mig för att hjälpa till med detta. Självklart lite läskigt - och vetskapen om att Neptune högst troligen skulle vara där gjorde ju inte mina nerver lugnare precis.
 
Men jag överlevde, som synes. En timmes rita-hjärtan-och-stjärnor-på-påsar-och-fylla-dem-med-godis-och-pins tillsammans med Neptune och några andra "familjemedlemmar". De är så himla fina människor allihop och jag hade riktigt trevligt, även om jag förstås var allmänt stirrig (hur fan kan man få prestationsångest över att rita hjärtan och stjärnor?!) och knappt sa ett ord. Jag kan liksom inte det här med att umgås, att småprata och så vidare. Men jag var där i alla fall. Och det kändes bra. Så jag får väl vara nöjd med min "insats", antar jag.
 
Efteråt gick jag hem till syrran och fikade. Och nu har jag precis kommit hem till mig. Jag är så himla trött så det blir definitivt inga studier idag, det blir inte ens några Yaoi-orgier - jag vill bara lägga mig och SOVA! Så...natti natti!
 
Hm...jag vet att jag skulle gå och lägga mig. Men, LITE Yaoi behöver jag faktiskt kolla på, även om jag är astrött...den dagliga dosen, kan man säga. :P

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback