Lugnet efter stormen

Vad tyst och lugnt och folktomt det är i Norrköping, insåg jag när jag klev av tåget och gick hemåt genom stan igår kväll. Det känns åtminstone så efter Stockholm. :P
 
Efter kursens slut stod jag på Centralen i över en timme och övade mig på att vara omgiven av jävligt mycket folk. När jag först kom dit fick jag verkligen panik. Fredag eftermiddag på Centralen - ni kan ju tänka er hur jäkla hysteriskt det var. Men så ringde jag till mamma och stod och pratade med henne i nästan tjugo minuter, och det lugnade ner mig avsevärt.
 
Jag gick ett varv runt Bögringen, men annars stod jag mest still på en och samma fläck och glodde på folk och på tavlan med tågtider. När det var en timme och en kvart tills mitt tåg skulle gå tröttnade jag på att stå där, och då föreslog syrran (som jag pratade med just då) att jag skulle boka om min tågbiljett till en tidigare avgång. Så jag gick in i resebutiken och fick hjälp med detta - av en tjej som var både blond och söt och som följaktligen gjorde mig ganska nervös. Det var inte förrän jag satt ombord på tåget som jag upptäckte att hon felaktigt gett mig en vuxenbiljett istället för en ungdomsbiljett. Men men...det är väl inte hela världen.
 
Det är i alla fall väldigt skönt att vara hemma igen. :) Och nu har mina Sailor Moon-filmer kommit...så nu vet jag vad jag kommer ägna mig åt på lediga stunder framöver. ;)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback