Sömninkompatibel

Jahapp. Natten till igår sov jag typ tolv timmar. Natten till idag sov jag ingenting - verkligen INGENTING alls. Vadå skev fördelning...
 
Jag låg och spelade Wordfeud större delen av natten, för att ha något att göra i väntan på sömnen som aldrig kom. Hade jag varit hemma skulle jag ha tagit Imovane. Men nu var jag inte hemma, syrran och jag var hemma hos mamma och hennes man (och jag hade inte med mig tabletterna dit).
 
Tidigare på kvällen hade vi visat dem alla våra ettusenetthundranågonting bilder från resan. Och sedan tittade vi på Idol. Det var första gången jag såg det eländiga programmet på jag vet inte hur länge. Och innan jag gav mig in i spela-Wordfeud-hela-natten-karusellen så försökte jag blogga från mobilen om teveprogrammet ifråga.
 
Men på grund av crappy lantortsinternet så förlorade jag anslutningen innan jag hann publicera - och på grund av crappy Blogg.se-app försvann hela jäkla inlägget utan att sparas. Jag orkade inte skriva om hela skiten en gång till, men det gick i alla fall i princip ut på att jag avskyr Idol och all annan förnedringsteve. Det är inte underhållning, det är mobbning. Och jag mår dåligt av att titta på det.
 
Nu mår jag också dåligt, men inte av någonting jag tittar på utan av sömnbrist. Jag har nu varit vaken i nästan ett helt dygn. Så jag kanske borde gå och lägga mig och försöka sova några timmar...

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback