Komplicerad tjej man möter

Igår kväll låg jag i sängen och spelade Wordfeud (som vanligt). Och eftersom jag inte orkade vänta på att motspelarna i mina redan pågående spel skulle lägga sina ord så slumpade jag fram fler motspelare. En av dem skrev detta till mig...
 
 
...och genast hade jag taggarna utåt.
 
Alternativ 1. Han menar det inte utan driver bara med mig för att se om jag verkligen går på en så uppenbar lögn. Kränkande!
 
Alternativ 2. Han menar det och negligerar således mina ordkunskaper (som spelet handlar om) för mitt utseende (som är helt irrelevant i sammanhanget). Kränkande!
 
Förmodligen överanalyserar jag. Förmodligen menade han inget speciellt med sin kommentar utan ville bara få igång ett samtal. Men i så fall använde han helt fel metod. Hade han skrivit "hej" så skulle jag ha svarat. Nu skrev jag ingenting alls tillbaka. Och det dröjde en stund innan jag återupptog vår Wordfeud-match.

Kommentarer
Jane83

Jag blir jätteirriterad på såna där flirtkommentarer. Eskalerar det brukar jag bara avsluta spelet. Vad heter du på Wordfeud? Får man spela en match? :-)

Svar: Jag heter föga överraskande The Worrying Kind (med tre ord, det fanns redan någon som hette TheWorryingKind) på Wordfeud och jag spelar gärna en match mot dig. :-)
The Worrying Kind

2013-08-07 @ 01:52:29
Livrädd

Förmodligen var det ett helt harmlöst uttryck för att wordfeud ses som ännu en social arena där man kan flirta. Eller så var det en patriarkal härskarteknik att få dig ur balans så att du skulle bli lättare att besegra. Men FÖRMODLIGEN helt harmlöst och inte värt att ödsla tankekraft på.

Svar: Mitt känslojag tror på härskarteknik och mitt logiska jag tror på harmlöst uttryck.
The Worrying Kind

2013-08-07 @ 10:26:52

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback