Jobbkontakt mitt i semestern

När jag kom ut från duschen upptäckte jag att jag hade ett missat samtal. Från Körsbärsdalen. Och jag förstod att jag förväntades ringa upp. Vilket jag som bekant inte är direkt stormförtjust i att behöva göra.
 
Vad vill de, vad är så viktigt att de ringer mig på min semester, har det hänt något, måste jag gå dit, är det problem med någon kund och måste jag i så fall ringa till den kunden???
 
Jag lade mig ner på sängen, andades djupt, höll fingret ovanför uppringningsknappen en stund - och ringde.
 
En kollega svarade och jag fick mycket snart klart för mig att det inte var något allvarligt. Hon hade undrat över något och försökt ringa till mig, men sedan hade hon insett att hon kunde lösa problemet själv. Den vanliga "Fråga Malin först, försök sedan själv"-mentaliteten som börjat råda i Körsbärsdalen det senaste halvåret alltså.
 
Vi avhandlade det uppkomna (och avklarade) dilemmat mycket kort och småpratade sedan i över fem minuter. Jag är jättedålig på det här med småprat, men min kollega är tack och lov mästare i denna konst.
 
Så. Nu kan jag återgå till att oroa mig för USA-resan (det har jag förresten redan gjort).

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback