Systerterapi

På grund av det oförskämda mejlet har jag varit som en kokande kittel av allehanda mindre angenäma känslor hela dagen på jobbet idag. Och då är det himla trevligt att komma hem och upptäcka att världens finaste syster har kommit på besök. Och att hon har köpt choklad (världens bästa PMS-medicin) och diskat och städat åt mig. :)
 
 
Nu har vi tillbringat flera timmar åt att gå igenom samtliga klädesplagg i min garderob, med YOHIOs album på repeat i bakgrunden. Två fulla kassar med kläder kunde vi rensa ut - sådant jag antingen blivit för fet för (jag får väl inse att min kropp har ändrat sig en del sedan högstadiet) eller som jag associerar med något jobbigt. Jag återupptäckte även plagg jag inte använt på länge och som jag glömt bort att jag hade - de har nu fått en mer framträdande plats i garderoben än vad de hade innan. :)
 
Nu har syrran gått hem och jag ska snart gå och lägga mig. Känner mig inte fullt lika förbannad som jag gjorde tidigare idag. Får se hur morgondagen artar sig...
 
You're never alone, so forget your sorrow...

Kommentarer
Lillasyster

Ääääääälskling <3

Svar: <3 <3 <3 <3 <3
The Worrying Kind

2013-04-10 @ 21:12:01

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback