Söndagssysselsättning

Jag har tillbringat större delen av dagen i Sherwoodskogen. Har sett några avsnitt av teveserien (nu går de fan för långt - skulle det plötsligt visa sig att Robin och Gisbourne har en gemensam halvbror och skulle Robins pappa som dog när han var liten fortfarande vara i livet och dyka upp igen nu efter alla dessa år...kom igen!) och skrivit ett antal sidor på min egen version.
 
Jo, jag har faktiskt pluggat också...men kanske inte så mycket som jag borde ha gjort.
 
Har varit ute lite också. Skulle möta syrran på biblioteket. Tänkte gå genom parken...på årets hittills varmaste dag - inte så jäkla smart. Det insåg jag också när jag precis kommit in i parken och såg hjorden av barnfamiljer som invaderat lekplatsen och bänkarna och gångbanan. Så jag gick ut ur parken igen ganska snart.
 
Och nu är visst helgen över och det är hög tid för mig att gå och lägga mig. Igår kväll hade grannarna dunka-dunka-fest, men jag somnade hur lätt som helst ändå...tack vare Imovane alltså. Det får nog bli Imovane ikväll också (även om det är tyst på andra sidan väggen). Det är trots allt söndag.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback