Byråkratiskt trams

Imorse spelades mitt Sing Star-paradnummer på radion...
 
 
Jag blev jättelycklig. :D Det krävs sannerligen inte mycket för att glädja mig. :P
 
Jag har en känsla av att mina kollegor har rätt roligt åt mig. Jag kan bli helt salig över att äntligen få göra en revision efter att ha hållit på med redovisning ett tag. Jag kan bli alldeles uppskruvad över att kunder som brukar vara sena med att lämna in material plötsligt kommer in med papperen i god tid. Jag nästan jublar när jag blir ombedd att visa kluriga finesser i dataprogrammen. Och kollegorna bara skrattar åt mig.
 
Och nu är det läggdags för den knasiga lilla flickan. Imorgon ska jag återvända till apoteket och hämta ut lite mer gratismediciner. Det måste nämligen gå minst två månader mellan uthämtningstillfällena för en av mina mediciner, och det hade det tydligen inte gjort när jag var där igår - därför måste jag vänta till imorgon. Byråkratiskt trams, tycker jag. Det verkade receptarien också tycka, hon nästan bad om ursäkt när hon förklarade att hon inte kunde ge mig medicinerna direkt men att hon kunde lägga undan dem åt mig så att jag kunde komma och hämta dem två dagar senare istället.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback