Svärfarsdröm

Jag drömde om L inatt - och om hennes pappa. Ibland saknar jag faktiskt honom. Jag saknar inte L, men jag saknar hennes pappa. :blush: För han blev som en pappa även för mig. Och han var den enda - förutom jag själv - som öppet tog strid mot L angående hennes WoW-missbruk.
 
Jag kommer ihåg första gången jag träffade honom, han och hans fru bjöd mig och L på restaurang. Vilken jävla ångest jag hade! :bigeyes: Men det gick bra. Han var väldigt snäll och trevlig och intresserad av vem jag var. Och när L och jag var på väg hem efteråt fick L ett mess från honom där det stod att "hon är jättefin". Och då började jag nästan gråta.
 
Tänk att han tyckte om mig! Tänk att JAG lyckades göra ett gott första intryck! Tänk att han omedelbart accepterade mig som en medlem av familjen (till skillnad från Ls mamma - men den tragiska historien kräver ett helt inlägg, så den tar vi en annan gång).
 
Jag fick aldrig riktigt säga hej då till honom innan jag lämnade Skåne. Och det kan än idag kännas lite tungt när jag tänker på det. Och det kan väl vara en av anledningarna till att han dyker upp i mina drömmar ibland.

Kommentarer
Lillasyster

Mmm, förstår att det är jobbigt när det inte känns riktigt avslutat liksom :/ Men han var ju en himla trevlig prick, och det kändes bra att veta det under tiden du bodde där, att han var genuin till skillnad från de andra. Btw, såg häromdagen att både din och min f.d. ser ut som stryk nuförtiden, blev helt chockad hur jävla mkt de har gått ner sig, ser ut som slitna drägg. Får mig att tänka på en Kent-låt: "Vi rör oss, de står still" ;) Och naturligtvis också på Paulo Coelho: "We deserve the best. Let's not be shy, let's accept the best!" Det är vi värda, favvosyster <3

2012-10-05 @ 12:14:42

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback