Man vet att det är söndag morgon, när man stöter på fler spyor än människor på stan

När jag kom ner i tvättstugan imorse insåg jag vad det var jag glömde köpa igår. Tvättmedel! :O Och därför stod jag och hängde på låset när Ica öppnade klockan åtta. :P Det var jag och hundägarna och några hurtfriska joggare ute. Annars bara spyor. Man vet att det är söndag morgon, när man stöter på fler spyor än människor på stan. :S Tur att det regnar idag, då kanske de försvinner snart.
 
Det var jättepinsamt att gå in på Ica först av alla. :bigeyes: Jag ropade "god morgon" med väldigt gäll och osäker röst till kassörskan och log krystat emot städaren och smög runt där alldeles ensam mellan hyllorna som en osalig ande. Tvättmedel, kattsand och bindor. Jag ville egentligen köpa risgrynsgröt också, men jag hittade inte det och jag vågade inte fråga. Så det får bli en annan gång (när jag inte är den enda kunden i affären).
 
Annars var det rätt trevligt med en morgonpromenad i regnet. :thumbup: Luften kändes så frisk och trottoaren var full av fina duvor och kajor och allting var lugnt och tyst. Jag kände mig riktigt harmonisk under hemvägen.
 

Kommentarer
Lillasyster

Vad söt du är, gumman <3 :)

2012-10-14 @ 15:17:45

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback