Decisions, decisions...Holy shit! :O Jag har avregistrerat mig från sommarkurserna. Jag har faktiskt avregistrerat mig.

Det är en sak att bara strunta i att logga in på forumet, låta bli att skaffa kurslitteraturen och inte lämna in en enda uppgift...bara låta allt rinna ut i sanden. Det var vad jag hade tänkt göra. För då hade det ju liksom fortfarande funnits en liten chans för mig att ändra mig. Men nu finns inte den chansen längre, för nu har jag officiellt talat om för universitetet att jag inte tänker plugga där i sommar.

Och det känns...läskigt. Men skönt. Wohoo, nu är det sommarlov på riktigt! :D Mitt första sedan 2007. De flesta kanske inte skulle kalla ett heltidsjobb för "sommarlov", men för mig känns det jävligt skönt att bara ha en sysselsättningsgrad på 100 % just nu...och det är helt otroligt att kunna göra vad jag vill när jag kommer hem från jobbet.

Men helgerna...helgerna är jobbiga. :S Rastlösheten förtär mig. Fast nu i helgen ska jag förmodligen spela minigolf med min stödperson och lite annat folk, och så ska ju syrran och jag åka på bussresa. Så det blir nog relativt lugnt. Ångestfyllt, ja, men på ett annat sätt. Och jag föredrar att få ångest av att jag utmanar Ångestmonstret, framför att gå i Ångestmonstrets ledband av rastlöshet. :thumbup:


Det är inte lätt, det här med att fatta beslut...

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback