En ond cirkel med en ljus mittpunkt

Idag sa chefen att han gärna vill behålla mig här en månad till. Som praktikant. "Och sen får vi se vad vi hittar på efter det."

Jippi, yay, fest och glädje överallt!!! :D

MEN. Det är en ekonomisk omöjlighet för mig att leva ännu en månad på 2800 kronor. Och om jag fortsätter som praktikant får jag ju inte ta studiemedel. Och för att få hjälp från soc får jag inte plugga, så då blir det ingen magisterexamen i år heller. :S

Åååh, varför kan inte chefen bara anställa mig?! Det låter ju som om han tänker göra det ändå så småningom. Så jag tycker att han lika gärna kan göra det NU.

Just nu sitter alla utom jag på kontoret i personalmöte. Förra gången fick jag vara med, men inte den här gången. Varför inte då? Pratar de om mig? Diskuterar min framtid inom företaget? Eller pratar de bara om sånt jag helt enkelt inte har med att göra? :question:

Kommentarer
Lillasyster

Du får gärna komma och äta hos mig, så du håller dig levande, gums <3

2012-02-23 @ 12:53:23
Livrädd

Grattis!Men jag fattar inte det där med soc... Varför skulle du inte få plugga? Är det inte okej att plugga utan studiemedel heller? Är man rädd för att folk ska välja soc framför CSN eller vad beror det på?

2012-02-23 @ 14:43:40
The Worrying Kind

Lillasyster: Tack, gullunge. :) <3Livrädd: Tack! :D Antagligen är det för att folk skulle välja soc före CSN...för vem fan skulle ta en massa lån, när man kan få pengarna gratis?!

2012-02-23 @ 16:46:57
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback