Slutet-av-semestern-ångest

Okej. Ångesten är ett faktum. :bigeyes: Jag börjar jobba i övermorgon...och det kan jag tydligen inte hantera. I början av semestern klättrade jag på väggarna över att ha så himla mycket ledighet framför mig...nu klättrar jag på väggarna för att ledigheten snart är över. :question:
 
Jag känner igen det här från skoltiden. Bortsett från att jag då bara hade ångest när jag skulle tillbaka till skolan - aldrig inför loven. Men att återvända till någonting jag varit borta från en tid - det är jobbigt. Jag älskar mitt jobb och det kommer säkert kännas skitbra när jag väl kommer dit...men nu innan känns det bara jobbigt. :S
 
Jag försökte mig på några avsnitt av mitt vanliga distraktionsmedel...
 
 
...men hör och häpna, det fungerade inte! :O Så inatt blir det väl Imovane, kan jag tänka mig. Jag tog en i onsdags kväll, men annars har jag klarat mig utan hela semestern. Un-fucking-believable.
 
Har även skrivit en del idag. :thumbup: Återintroducerat en karaktär som jag inte trodde att jag ville ha med i romanen. Men nu är hon tillbaka...och hon verkar trivas...så hon får väl stanna då. ;)
 
Nu ska jag väl snart gå och lägga mig, antar jag. Så...godnatt! :tired:

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback