Regnbågsfredag

Första halvan av Norrköping Pride 2011 avklarad. :)

Tack och lov att syrran var med, för annars hade jag vänt i dörren. Om jag ens hade gått dit. När vi kom in i entrén var jag fullkomligt skräckslagen och ville bara gå hem igen. Att handla i "Pride-butiken" (två tjejer som satt vid ett litet bord och sålde pins med mera) var det inte tal om. Tack och lov lyckades jag hitta information om vart vi skulle utan att behöva fråga någon och utan att springa därifrån. Så vi gick dit - men när vi klev in i salen där föreläsningen skulle hållas var det typ bara vi där. Och åter igen övermannades jag av jag-vill-hem-nu-meddetsamma-känslorna. Men vi stannade kvar, och efter hand droppade det in några fler och jag började slappna av.

Och efter föreläsningen gick vi tillbaka till entrén - och då köpte jag en väska och en pin i "butiken"! :D

Senare gick vi på en annan föreläsning. Passande nog handlade den om självförtroende, självkänsla, självbild... Jag tyckte den var så bra att jag köpte föreläsarens bok efteråt. Sedan vandrade jag hem genom stan, med en regnbågsväska i handen och Taylor Swift i öronen.Imorgon väntar en heldag med Pride-aktiviteter. :)

Kommentarer
Lillasyster

Underbar dag med dig, min skatt :)

2011-05-06 @ 20:33:41
URL: http://spegelhimlen.webblogg.se/
Fobisk

Men du, det där var ju jättebra - är verkligen imponerad! Morgondagen kommer nog bli bra den också. Kör på du! :)

2011-05-06 @ 22:57:23
URL: http://fobisk.blogspot.com/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback