Hvor er du nu, Adalena?

Jag gick faktiskt och lade mig förut. Men jag somnade inte, jag låg och läste. Och sedan gick jag upp och bestämde mig för att lära mig en låt utantill. Jag kunde den redan på svenska, så jag beslutade mig för att pränta in den danska originalversionen. :P


(Hittade tyvärr inget bättre klipp än detta. Låten börjar ungefär en minut in i klippet, och de sista meningarna stämmer inte överens med CD-versionen. Men men...)

Efter en stunds övande tyckte jag att jag fick till det riktigt bra. Men om någon med danska som modersmål hörde mig skulle den nog skratta ihjäl sig... Så för allas trevnad är det nog tur att det aldrig skulle falla mig in att sjunga inför folk. ;)

Kommentarer
Fobisk

Hah, ja det var ju också en sysselsättning! Inte illa att du kunde lära dig det sen också - själv kunde jag knappt uppfatta ett ord. Fick dessutom ont i huvudet av att lyssna.. ;-)

2011-05-03 @ 18:43:11
URL: http://fobisk.blogspot.com/
The Worrying Kind

Fobisk: Jag har den på skiva, med tillhörande texthäfte, och jag kunde ju redan den svenska versionen - så det var inte alltför svårt. :)

2011-05-03 @ 19:00:42
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/
Lillasyster

Bra gumman :) Hur många gånger hinner han sjunga "Adalena"? Jag har tappat räkningen :D Älska Atlantis <3

2011-05-03 @ 21:21:24
URL: http://spegelhimlen.webblogg.se/
The Worrying Kind

Lillasyster: Jag tror det är tio...men det känns som mer. ;)

2011-05-04 @ 09:30:57
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback