Malin och strumpmysteriet 🧩


Jag sover alltid med strumpor pĂ„ mig (nĂ€rmare bestĂ€mt footies). Verkligen alltid. Jag började med det för att jag hört att det skulle vara bra för sömnen, och det kan jag intyga att det Ă€r. Och nu Ă€r jag dessutom sĂ„ van vid det att det kĂ€nns konstigt de gĂ„nger jag kryper ner i sĂ€ngen utan strumpor, vilket alltid leder till att jag dĂ„ gĂ„r upp och tar pĂ„ mig ett par.

Jag var sĂ€ker pĂ„ att jag tog pĂ„ mig ett par igĂ„r kvĂ€ll som vanligt, men nĂ€r jag vaknade imorse hade jag inga strumpor pĂ„ mig. Jag letade i och under och bredvid sĂ€ngen, men fann dem ingenstans. Ett diffust minne frĂ„n natten dök upp, att jag gĂ„tt upp och kissat och rĂ„kat trampa i vattenpölen frĂ„n duschen och sedan tagit av mig de blöta strumporna. Men dĂ„ borde de vĂ€l hĂ€nga pĂ„ tork nĂ„gonstans? Jag letade runt i hotellrummet, men kunde inte se dem hĂ€nga pĂ„ nĂ„got logiskt (eller ologiskt) stĂ€lle.

Jag kollade Ă€ven i högen med smutstvĂ€tt, en gĂ„ng till i och i nĂ€rheten av sĂ€ngen och Ă€ven i papperskorgarna. Men nej, de var bara borta. Det har stört mig hela dagen idag. Inte för att det var nĂ„gra speciella strumpor (jag brukar anvĂ€nda sĂ„dana som blivit gamla och nötta som "sovstrumpor"), men jag gillar inte det orimliga i att de bara gĂ„tt upp i rök.

Nu tror jag dock att jag har löst mysteriet. Jag kastade en blick pĂ„ min hög med rena klĂ€der, och noterade att dĂ€r fanns tre par rena strumpor - trots att det bara borde finnas tvĂ„ par kvar. AlltsĂ„ tog jag aldrig pĂ„ mig nĂ„gra strumpor igĂ„r ikvĂ€ll, fast jag tycker mig minnas att jag gjorde det. 😧 Antingen det, eller sĂ„ har jag packat för mĂ„nga par (men det tror jag inte). Det mest sannolika Ă€r nog att jag helt enkelt inte tog pĂ„ mig nĂ„gra strumpor igĂ„r kvĂ€ll. Jag var ju helt i extas efter kvĂ€llens teaterupplevelse och hade kanske inte helt koll pĂ„ vad jag gjorde och inte gjorde. đŸ€·â€â™€ïž Det kĂ€nns lite lĂ€skigt faktiskt, jag hĂ„ller ju inte pĂ„ med Imovane lĂ€ngre och borde sĂ„ledes ha bĂ€ttre koll pĂ„ vad jag gör pĂ„ nĂ€tterna. đŸ˜± Men tydligen inte...

Kommentarer

TĂ€nker du skriva en kommentar?

Vad gullig du Àr! Jag blir jÀtteglad nÀr jag fÄr trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. OlÀmpliga kommentarer, sÄsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback