Höga tal

Det har hänt något väldigt tungt idag (som jag dessvärre inte kan avslöja) och för närvarande är jag på väg in i Imovane-dimmorna så att skriva blogginlägg just nu kanske inte är att rekommendera. Men jag gör ett försök i alla fall.

Igår kväll lyckades jag ju steka ägg fastän jag var hög som ett hus. Ringde mamma för att fråga om margarinets vara eller inte vara i stekpannan (ja, jag håller på att bli en riktig köksanalfabet - det är ju syrran som står för all matlagning här i huset...ett exempel så att ni ska förstå hur illa det är ställt med mig - jag öppnade kylskåpsdörren en dag och undrade varför jag inte hade något flytande margarin helt plötsligt, och syrran upplyste mig om att det varit slut i flera månader). Stackars mamma blev helt förfärad över att jag tänkte använda spisen i mitt långt-ifrån-mina-sinnens-fulla-bruk-tillstånd. Men jag lutade mig minsann ner över knapparna på spisen flera gånger för att försäkra mig om att jag stängt av allt ordentligt innan jag gick och lade mig. Så det så.

Imorse ringde jag till Skatteverket. Chefen bad mig göra det redan igår, men jag förhalade det till idag eftersom ett sådant projekt i allmänhet kräver en viss mental förberedelse. Men imorse ringde jag faktiskt! Var jättenervös och hasplade ur mig mina frågor men fick inga bra svar utan hänvisades vidare till norska(!) motsvarigheten till Skatteverket istället. Gaaaaahh!!! Att överhuvudtaget ringa samtal är jobbigt. Att ringa till en myndighet är skitjobbigt. Att ringa till en myndighet där jag troligen knappt kommer begripa ett ord av vad de säger - det gör jag bara inte! Men efter mycken vånda och väntan fick jag tag i en mejladress (hurra för mejladresser!) till en kvinna i Norge som med mycket stor sannolikhet sitter inne med de svar jag söker. Hoppas nu bara att hon fattar mitt svenskspråkiga mejl och att hon svarar på det snarast. För annars MÅSTE jag nog dessvärre ringa ändå. :S

Shit, vad jag babblar på. Ska nog lägga ifrån mig dutten och försöka sova nu. Natti!

Kommentarer
Lillasyster

Sov sött, finaste syster! <3

2014-04-15 @ 20:56:54

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback