Årets första bågskytteträning 🏹

Läget är betydligt mer stabilt idag än igår. Jag är fruktansvärt trött och har en vidrig huvudvärk, men känner ändå att det finns hopp om livet. När jag duschade förut kom jag till och med på mig själv med att sjunga.

Ikväll har jag varit på bågskytteklubben och skjutit i nästan två timmar. Det var första gången på nästan en månad (ytterligare en sak som blev lidande på grund av influensan), så jag kände mig väldigt osäker. 

Att överhuvudtaget gå dit var en rejäl prövning och jag lät nästan Ångestmonstret övertala mig till att stanna hemma, dels gjorde ju tröttheten och huvudvärken att det kändes mer lockande att bara krypa ner i sängen istället och dels har min långa frånvaro från klubben höjt tröskeln för mig att gå dit. Men jag tog mig iväg i alla fall, och det kändes bra. 

Jag hade dock svårt att komma ihåg allt jag lärt mig och jag sköt med en 18-pound-båge hela kvällen istället för 20 som jag brukar, men det var fullt tillräckligt för att jag skulle få ont i ryggen. 

Det var ovanligt mycket folk där ikväll och jag hade inte träffat alla innan, så det var ju lite jobbigt. Att skjuta tillsammans med en grupp människor där nästan alla var mycket duktigare än mig (det var bara en till från bågskytteskolan där) var ju också lite jobbigt. Men alla var jättetrevliga och stöttande.

Jag får se om jag hinner gå dit någon mer gång den här veckan. Annars får det bli nästa vecka.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback