Hold on to the memories, they will hold on to you...

Ikväll har jag återupplivat mitt gamla Netflix-konto och tittat på filmen från Taylors senaste turné. Så nu har jag sjungit och gråtit och förvandlats till ett känslomässigt vrak (på ett positivt sätt). Jag blir så himla rörd och får gåshud över hela kroppen när jag ser hur otroligt mycket kärlek hon får från den enorma publiken och hur lycklig hon ser ut på scenen. Jag älskar henne så himla mycket! ❤️❤️❤️ 
 
 
Precis efter att jag tittat klart möttes jag av ett visserligen väntat men ändå sorgligt meddelande i sociala medier - appen The Swift Life lägger ner den 1 februari. Jag misstänkte väl att appen mest var en del i marknadsföringen av Reputation-turnén (som ju är över nu) och jag har ju märkt att det dykt upp mindre och mindre nytt innehåll i den, men jag blir ändå besviken. Det var ett så fint ställe att hänga på. Som ett eget Facebook bara för Swifties. 
 
Passar på att dela med mig av mitt mest uppmärksammade inlägg från appen här, innan allt innehåll försvinner... 
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback