Samhällsutmattning

Den här veckan har jag somnat av ren utmattning vid niotiden nästan varenda kväll. En himla skön (men ovan) känsla. 😴👍

Vet inte vad som är mest utmattande - högsäsongen eller det absurda nyhetsflödet från Almedalen. Polisen står helt passiv och låter nazisterna härja fritt på Visbys gator och trakassera folk. RFSL Ungdom tvingades ställa in alla sina programpunkter för att de inte kunde garantera säkerheten för deltagarna - eftersom nazisterna fått polistillstånd att stå utanför deras lokaler. Fattar ni hur sjukt detta är?! Hur fan har det kunnat bli såhär?! Jag pendlar mellan stridslysten kampvilja, förlamande ångest och total uppgivenhet. Och jag fasar inför höstens val. Jag kan bara hoppas att den stora massan tar sitt förnuft tillfånga innan dess och faktiskt röstar på DEMOKRATISKA partier som värnar om MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER och alla människors LIKA VÄRDE. För jag är fan livrädd för vad som kommer hända annars. Jag ser framför mig Nazi-Tyskland 2.0...eller att något som The Handmaid's Tale blir verklighet...så jävla vidrigt! Nazister slutar inte vara nazister bara för att de börjar klä sig i kostym och lär sig retorik och säger att de inte är nazister.

Så. Nu har jag fått ur mig lite samhällsångest. Nu ska jag försöka bädda in mig i min rosa lilla kokong igen och undvika Facebook och dylikt ett tag för att inte slitas sönder totalt av alla vidrigheter.

Men idag har i alla fall varit en fin dag. Syrran och jag gick en promenad mellan regnskurarna och tittade på årets Kaktusplantering. Och så shoppade vi lite förstås. Spelat lite Sims har jag gjort också - nice att få hantera en värld där det inte existerar någon diskriminering... Och nu ska jag sova. Natti natti! ❤
Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback